Tegn på at du er vennesonet

Tegn på at du er vennesonet

Er du også i et dilemma om at vennen din er sonet eller ikke, eller hvis du vet hva som er vennssone, så sjekk ut de 10 tegnene som du enkelt kan se om vennen din er sonet eller ikke?

Friendzone, ikke sant? Jeg kan være litt tøff hvis du ikke ser skiltene for tidlig. Tenk deg at du har denne fantastiske vennen din og at du tilfeldigvis liker dem, men saken er at du ikke er sikker på følelsene deres. Men du prøver hardt å imponere dem på alle mulige måter, og noen ganger føles det som om de er imponert, så igjen blir det bare liv. Du er forvirret over følelsene deres, ikke sant? Hva om du til slutt etter å ha prøvd så hardt innser at de bare ikke liker deg, liker slik du vil at de skal. Så, for å unngå det, hva er tegnene du bør se etter? Eller hvordan vite om vanskelighetene dine er verdt det eller ikke? Ikke bekymre deg, vi dekket deg opp med disse nøkkeltegnene på å være en vennssone.

Hva er Friendzone?

Å være venn-soned betyr at vennen din ikke liker deg mer enn bare en venn når du har en sterk følelse overfor dem. Uansett hvor mye du prøver, ser du tilfeldigvis ikke fremgangen i forholdet ditt. Det svir virkelig å vite at du er i en vennssone. Men hvis du kjenner tegnene på å være i en vennssone, kan det hjelpe deg å advare deg selv litt tidlig. Jeg vet det gjør vondt, men hvis du kan se skiltet på forhånd kan det spare deg for litt tid! Det er mange tegn på å være i en vennssone, men disse 10 tegnene er nøklene for å vite om du allerede er vennesonet.

1. De er altfor komfortable med deg!

Det er normalt å bli sjenert foran en person du liker selv om du er gamle venner med deg selv. Men hvis det ikke er tilfelle, er det en dårlig nyhet. Hvis forelskelsen din er altfor komfortabel med deg som at de snakker om alt med deg uten å nøle eller er greit å gå og tulle med deg, så er det et tegn på at de ser på deg som bare en venn.

2. De kommer til deg for ethvert kjærlighetsråd

Er du hans/hennes kjærlighetsrådgiver? Tenk pent, kommer han/hun bare til deg for å dele om kjærlighetslivet hennes? Hvis de er forelsket, kommer de og forteller deg om dem, hvis det skjer noe spennende i kjærlighetslivet deres, kom og fortell deg ikke bare det, men de kommer også til deg hvis de har problemer med forhold. Det er et tydelig tegn på at de sannsynligvis ikke har noe sånt for deg.

3. Planer med deg er lik plan med troppen

Hvis dere er gode venner, betyr det at dere begge har like hangout-lag. Så når hun kommer til deg og legger spennende planer, mener hun dessverre en plan med hele lag. Som hvis han/hun ber deg om en film og senere er det hele troppen på kino. Tilfeldigvis, hvis det bare er to av dere ute et sted, er det bare en morsom hangout med bestevennen deres og ikke en date.

4. Du har en bred skulder for dem

Når noe vondt skjer kommer de løpende til deg og ikke nøl med å gråte foran deg og også dele alt uten. Du tror kanskje at de kommer til deg fordi de stoler på deg og har tro på deg, noe som kan være det første skrittet mot et romantisk forhold mellom dere, ikke sant? Men tenk igjen hvis de virkelig liker deg på den måten, hvorfor skulle de da komme til deg når de vil gråte? Jeg mener at hvis de er forelsket i deg, ville de ikke ønsket å vise mer av sin lysere side eller sterkere side i stedet for den deprimerte gråtende.

5. De prøver å sette deg opp med noen andre

Jeg hater virkelig å fortelle deg dette, men hvis de prøver å sette deg opp med noen andre, er det et klart tegn på at du bare bør slutte. Hvorfor skulle noen prøve å sette opp sin forelskelse med noen andre? Hvis forelskelsen din introduserer deg til andre mennesker og prøver å finne den perfekte matchen til deg, tror jeg du bare bør akseptere det fordi du allerede er venne-sonet av din forelskelse og det er på tide å fokusere på noen andre.

6. Der vet familien om deg

Hvis din forelskedes familie vet om deg og du har et hyppig besøk i hjemmet deres, har til og med din forelskedes familie en venn-sonet deg. De tror bare at du er gode venner med dem og stoler på deg på samme måte som din crush.

7. Den bror-tingen

De fleste av gutta har et problem med dette. Har din forelskede noen gang kalt deg broren hennes? Som "å, han er som broren min!" det er irriterende, men det er sant også. Hvis du har blitt en bror-ting for henne, så bare stopp, for eksempel hvor mye du ønsker å bli såret, ikke sant?

8. Berøring var aldri et problem

Er forelskelsen din i orden hvis dere klemmer eller holder hender? Det er normalt å bli nervøs med litt fysisk kontakt med crushen din ikke sant? Men hvis forelskelsen din er kul med det og ikke ser ut til å ha noe problem, er det igjen dårlige nyheter. Hvis du ikke har lagt merke til det før, prøv å legge merke til det neste gang du møtes. Hvis skinnskipet ditt er fantastisk, må følelsene dine drepes. Fordi rødming er viktig for den gnisten som jeg ser mangler.

9. Du har det Quirky kallenavnet

Vi har alle de sære kallenavnene for våre kjære, men hvis du knuser noen vil du ikke at de skal pisse på grunn av det kallenavnet. Hvis de ikke har noe problem med å gi deg rare navn, er du velsignet med fantastiske venner.

10. Du ender opp med å gjøre ting han/hun vil

Det har vært en tid da din forelskede vil gjøre ting du ville? Hvis ja, så er det en sjanse, og hvis nei så beklager jeg. Når vi liker noen bryr vi oss om hva de liker og misliker. Vi gjør ting som de vil gjøre fordi vi vil se dem lykkelige, og det er derfor du ender opp med å gjøre ting etter deres smak. Hvis vi ikke har så sterke følelser så gir vi ut meninger og overbeviser dem om å gjøre ting på vår måte. Jeg vet at dette er frustrerende, men sannheten er bitter. Hvis du ser disse tegnene, kan det være på tide å respektere vennskapet ditt over følelsene dine, for hvis du virkelig elsker noen, bør deres lykke bety mest enn din. Men hvis noen tegn mangler, har du fortsatt en sjanse. Uansett hva det er, sørg for å være lykkelig uansett, for det er ikke slutten.

Download Icon

now-never.com